Global Green Team

Global Green Team is onderdeel van Harvest House, één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Door de directe link met telers van tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines en courgettes wil Global Green Team dé voorkeursleverancier voor vruchtgroenten zijn. Daarnaast bieden wij een diversiteit aan (vollegronds)groenten en fruitsoorten. Hiermee beschikken we over een compleet assortiment voor verschillende marktsegmenten.

De kortste weg van producent naar consument door vergaande samenwerking.

Lees meer

Ketensamenwerking

Direct sourcen en een gestroomlijnde logistiek zorgen voor de kortste weg van producent tot consument. In combinatie met de vakkennis van de telers waarmee wij samenwerken, garandeert deze aanpak een perfecte kwaliteit van onze verse groenten. Global Green Team onderhoudt zeer nauwe relaties met belangrijke spelers in de hedendaagse groente- en fruitketen. Met onze kennis en ervaring van de internationale vershandel spelen wij in op een specifieke behoefte van onze klanten over de hele wereld.

Vergaande ketensamenwerking en ruime ervaring zijn de belangrijkste kenmerken binnen de organisatie. Op verzoek kan een compleet assortiment groente en fruit worden geleverd. Of dat nu een vrachtwagen tomaten voor een Italiaanse groothandel is, of een mixpallet voor een cateraar in Maleisië of Zuid-Afrika. Global Green Team maakt complexe internationale handel simpel.

Gegarandeerd een perfecte kwaliteit
van onze verse groenten.

Bekijk ons assortiment